פנקייק גרמני מלוח עם טריו גבינות
התשובה הגרמנית לפנקייק, או בשמה המקורי "דאץ' בייבי", בגרסה מלוחה ומשודרגת עם טריו גבינות. מחפשים לשדרג את ארוחות הבוקר המשפחתיות? זה המתכון עבורכם!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל2-3 מנות:
- 30 גרם חמאה
- 2 ביצים + חלמון בגודל L
- ⅔ כוס חלב תנובה
- ½ כוס (70 גרם) קמח לבן
- ¼ כפית מלח
- פלפל שחור
- 30 גרם חמאה
- ⅓ כוס פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- חופן בצל ירוק קצוץ
גודל תבנית: מחבת בקוטר 28 ס"מ עם ידית מתאימה לתנור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומניחים בתנור מחבת עמידה לתנור למשך 20 דקות לפחות.
טיימר מופעל
-
02.
בקערה קטנה ממיסים את החמאה ומניחים בצד.
-
03.
בקערה גדולה טורפים את הביצים והחלב. מוסיפים פנימה את הקמח, המלח ופלפל שחור וטורפים היטב.
-
04.
מוציאים (בזהירות!) את המחבת, יוצקים פנימה את החמאה ומטלטלים את המחבת כך שתתפזר על כל המחבת.
-
05.
שופכים את הבלילה אל תוך המחבת ומחזירים מיד לתנור.
-
06.
אופים למשך 15-20 דקות, עד שהפנקייק תפוח, יציב וזהוב. עד שהמאפה לא מתייצב חשוב שלא לפתוח את דלת התנור.
טיימר מופעל
-
07.
מוציאים בעדינות את המחבת מהתנור, מפזרים את פתיתי הטריו והבצל ומחזירים ל-3 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
טיימר מופעל
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים