״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון
גרסה משודרגת ובריאה לפנקייק המסורתים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שלומי ארביב
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל6:
- 2 ביצים
- 2 כוסות פתיתי ברוקולי סנפרוסט
- ½ צרור כוסברה שטופה היטב
- ⅓ כוס קמח רגיל/קמח חומוס + 2 כפות לפי הצורך
- ⅔ כוס חלב "תנובה"
- 1 שן שום
- ½ כפית אבקת אפייה
- ½ כפית מלח
- לטיגון:
- שמן/חמאה
- להגשה:
- 100 גרם סלמון מעושן חתוך ומגולגל
- עירית קצוצה
- 2 כפות שמנת חמוצה "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל חומרי הפנקייק בבלנדר וטורפים לתערובת אחידה. מחממים שמן או חמאה במחבת ומטגנים פנקייק ראשון. יתכן ותצטרכו להוסיף לבלילה כף קמח כדי לייצב אותה.
-
02.
מגישים לצד שמנת חמוצה וסלמון ומקשטים בעירית.
הכנת? כאן מדרגים