״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון | השף הלבן

״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון

גרסה משודרגת ובריאה לפנקייק המסורתים

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
״פנקייק״ ברוקולי עם קרם שמנת וסלמון
צילום: שלומי ארביב עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל6:

  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פתיתי ברוקולי סנפרוסט
  • ½ צרור כוסברה שטופה היטב
  • ⅓ כוס קמח רגיל/קמח חומוס + 2 כפות לפי הצורך
  • ⅔ כוס חלב "תנובה"
  • 1 שן שום
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • לטיגון:
  • שמן/חמאה
  • להגשה:
  • 100 גרם סלמון מעושן חתוך ומגולגל
  • עירית קצוצה
  • 2 כפות שמנת חמוצה "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל חומרי הפנקייק בבלנדר וטורפים לתערובת אחידה. מחממים שמן או חמאה במחבת ומטגנים פנקייק ראשון. יתכן ותצטרכו להוסיף לבלילה כף קמח כדי לייצב אותה.

  • 02.

    מגישים לצד שמנת חמוצה וסלמון ומקשטים בעירית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)