נאגטס כרובית | השף הלבן

נאגטס כרובית

מנה צמחונית נפלאה ואהובה במיוחד על הילדים

מאת: נטע חן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נאגטס כרובית
צילום: נטע חן

המרכיבים ל 4:

  • 600 גרם פתיתי כרובית "סנפרוסט"
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית טימין יבש קצוץ
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס פתיתי גבינה עמק למאפים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומניחים בצד.

  • 02.

    מסננים מנוזלים במסננת ת פתיתי הכרובית ובקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הנגאטס. אם התערובת רטובה מדי אפשר להוסיף עוד פרורי לחם עדשהתערובת מתייצבת.

  • 03.

    יוצרים מהתערובת כדורים דחוסים ומשטחים על גבי תבנית האפייה במרחק 1-2 ס"מ אחד מהשני.

  • 04.

    אופים את הנאגטס 15-20 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.