מצת פאי תפוחים עם פטנט

הגיע הזמן לגוון את מתכוני פסח – מתכון פשוט של אפרת ליכטנשטט למצת פאי תפוחים קלה להכנה שגם הילדים אוהבים, מומלץ להגיש חם

מאת: אפרת ליכטנשטט
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מצת פאי תפוחים
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 2:

  • 2 מצות
  • ¼ כוס מיץ ענבים
למילוי:
  • 1 תפוח מגורר
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף סוכר חום
  • ½ כפית קינמון
  • 1 כף אגוזים קצוצים
  • 1 כף צימוקים
לטיגון:
  • 1 ביצה טרופה בקערה רחבה
  • 1 כפית חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה קטנה מערבבים היטב את כל חומרי המילוי.

  • 02.

    מניחים את המצה על צלחת גדולה ומרטיבים קלות במיץ ענבים.

  • 03.

    חותכים את המצה לרבעים מדוייקים (בעזרת סכין ארוכה זה הכי קל).

  • 04.

    בין כל שני רבעים שמים 1-2 כפות מהמילוי ומועכים לסנדוויץ׳ הדוק. 

  • 05.

    מחממים חמאה במחבת קטנה.

  • 06.

    טובלים את ה״סנדוויץ׳״ בביצה משני הצדדים ומטגנים בשמן החם כדקה מכל צד עד להזהבה.

  • 07.

    מפזרים אבקת סוכר ואוכלים חם!

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.