לביבת תפוחי אדמה משפחתית עם שמנת
במקום לעמוד ולטגן אחת אחת, קבלו את הלביבה הענקית המשפחתית לחנוכה שמתחילה גם בשמנת השף הלבן. מתכון פטנט שכדאי להכיר!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל 1 מחבת:
- 3-4 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים ומגורדים
- 1 בצל בינוני מגורד
- 3 כפות קמח תופח
- 3 ביצים
- 1/2 כוס שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
להגשה:
- שמנת חמוצה 9% "תנובה"
- עירית קצוצה
גודל תבנית: מחבת בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מקלפים ומגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה והבצל וסוחטים את הנוזלים.
-
02.
מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.
-
03.
מחממים מחבת, מוסיפים את השמן ויוצקים פנימה את הבלילה.
-
04.
כשצד אחד מוכן, הופכים בעזרת צלחת.
-
05.
כשהצד השני מוכן גם הוא מוציאים ומגישים בצלחת הגשה.
-
06.
מגישים עם שמנת חמוצה ועירית.
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים