לביבות זוקיני טבעוניות
לביבות זוקיני טבעוניות של רון יוחננוב לחנוכה עם מרכיב סודי: טופו בזיליקום! הוא מוסיף טעם נהדר, מעשיר את הלביבה המסורתית בחלבון והופך אותה לנימוחה יותר
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יונתן בן חיים
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 20 יחידות:
- 4 זוקיני בינוניים מגורדים
- 1 בצל בינוני מגורד
- 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם בזיליקום "תנובה ALTERNATIVE"
- 5 כפות קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן)
- חופן עשבי תיבול טריים קצוצים דק (פטרוזליה / נענע / בזיליקום)
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- לטיגון: שמן קנולה
גודל תבנית: מחבת טיגון
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מניחים את כל מצרכי הלביבות ומערבבים
-
02.
מחממים מחבת עם שמן
-
03.
בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות שטוחות ומניחים במחבת
-
04.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה
-
05.
מגישים לצד מטבלים וירקות
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים