לביבות זוקיני טבעוניות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות זוקיני טבעוניות

לביבות זוקיני טבעוניות של רון יוחננוב לחנוכה עם מרכיב סודי: טופו בזיליקום! הוא מוסיף טעם נהדר, מעשיר את הלביבה המסורתית בחלבון והופך אותה לנימוחה יותר

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות זוקיני טבעוניות
צילום: יונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 4 זוקיני בינוניים מגורדים
  • 1 בצל בינוני מגורד
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם בזיליקום "תנובה ALTERNATIVE"
  • 5 כפות קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן)
  • חופן עשבי תיבול טריים קצוצים דק (פטרוזליה / נענע / בזיליקום)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • לטיגון: שמן קנולה
גודל תבנית: מחבת טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את כל מצרכי הלביבות ומערבבים

  • 02.

    מחממים מחבת עם שמן

  • 03.

    בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות שטוחות ומניחים במחבת

  • 04.

    מטגנים משני הצדדים עד להזהבה

  • 05.

    מגישים לצד מטבלים וירקות

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.