אומלט הפוך עם פתיתי טל העמק
הישר מעמוד הטיקטוק של תנובה: מתכון לחביתה משודרגת עם קראסט משגע של פתיתי טל העמק שתהפוך את ארוחת הבוקר שלכם לטעימה במיוחד
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל 1 מנות:
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי גבינת טל העמק
- 3 ביצים
- אורגנו טרי
- טימין טרי
- בצל ירוק
- מלח ופלפל לפי הטעם
- להגשה: ירקות טריים
הוראות הכנה:
-
01.
מפזרים על מחבת חמה פתיתי גבינת טל העמק. ממתינים מספר דקות עד שהגבינה נמסה ומתחילה להתקשות מלמטה.
-
02.
מוודאים שהגבינה התקשתה מעט ושופכים מלמעלה 3 ביצים טרופות (מומלץ לתבל במלח ופלפל בשלב הזה).
-
03.
מוסיפים את עשבי התיבול (אורגנו, בצל ירוק וטימין). מכסים עם מכסה עד לבישול הביצים.
-
04.
מקפלים לחצי ומגישים עם ירקות טריים. אנחנו בחרנו באבוקדו ועגבניות שרי.
הכנת? כאן מדרגים