אומלט הפוך עם פתיתי טל העמק | השף הלבן

אומלט הפוך עם פתיתי טל העמק

הישר מעמוד הטיקטוק של תנובה: מתכון לחביתה משודרגת עם קראסט משגע של פתיתי טל העמק שתהפוך את ארוחת הבוקר שלכם לטעימה במיוחד

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אומלט הפוך עם פתיתי טל העמק
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 1 מנות:

  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי גבינת טל העמק
  • 3 ביצים
  • אורגנו טרי
  • טימין טרי
  • בצל ירוק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • להגשה: ירקות טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים על מחבת חמה פתיתי גבינת טל העמק. ממתינים מספר דקות עד שהגבינה נמסה ומתחילה להתקשות מלמטה.

  • 02.

    מוודאים שהגבינה התקשתה מעט ושופכים מלמעלה 3 ביצים טרופות (מומלץ לתבל במלח ופלפל בשלב הזה).

  • 03.

    מוסיפים את עשבי התיבול (אורגנו, בצל ירוק וטימין). מכסים עם מכסה עד לבישול הביצים.

  • 04.

    מקפלים לחצי ומגישים עם ירקות טריים. אנחנו בחרנו באבוקדו ועגבניות שרי. 

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.