קרפ סלק במילוי סויה בסגנון גבינה לבנה - טבעוני וורוד! | השף הלבן

קרפ (בלינצ'ס) סלק טבעוני במילוי סויה בסגנון גבינה לבנה שום שמיר

קרפ טעים במיוחד בצבע שאי אפשר לפספס. ממלאים בסויה בסגנון גבינה לבנה או משקיעים ומוסיפים ירקות קלויים או טריים. הקרפים נהדרים גם למילוי מתוק

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קרפ (בלינצ'ס) סלק טבעוני במילוי סויה בסגנון גבינה לבנה שום שמיר
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל8:

  • 1/3 1 כוסות (186 גרם) קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כוסות מי בישול סלק*
  • 2 כפות מחית סלק*
  • 3 כפות שמן זית
  • לטיגון: 2-3 כפות שמן זית
  • למילוי: 1/2 1מיכלים סויה בסגנון גבינה לבנה שום שמיר "תנובה"
  • להגשה: עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה ומלח. מוסיפים מי בישול סלק, מחית סלק ושמן זית וטורפים לבלילה אחידה.

  • 02.

    0001pt; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 03.

    מחממים מחבת משומנת וכשהיא חמה יוצקים בעזרת מצקת כ 1/4 כוס בלילה. מטלטלים את המחבת לפיזור אחיד. מטגנים כ 2 דקות עד שתחתית הקרפ מזהיבה והופכים. מטגנים דקה שתיים נוספות עד הזהבה ומוציאים לצלחת שטוחה. חוזרים את הפעולות עם יתרת הבלילה.

  • 04.

    0001pt; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 05.

    להגשה: מורחים כל קרפ בסויה ומקפלים ל-

  • 06.

    מניחים בצלחת הגשה, בוזקים עירית קצוצה ומגישים.

  • 07.

    0001pt; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">* קולפים סלק, חותכים גס לרבעים, מניחים בסיר קטן ומכסים במים רותחים. מבשלים כ 30 דקות עד שהסלק רך. מצננים מעט. מסננים, שומרים את מי הבישול למתכון ואת הסלק טוחנים ומשתמשים ב-2 כפות למתכון.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)