קציצות תרד בסגנון גלילי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קציצות תרד בסגנון גלילי

המתכון המושלם להכין לבראנץ' הקרוב: קציצות תרד בטעמים גליליים עם תבלינים טריים וזעתר שמגישים עם לאבנה, צ'ילי גרוס ושמן זית.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות תרד בסגנון גלילי
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 1 שקית מדליוני תרד קפואים "סנפרוסט"
  • 1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 3 בצל ירוק קצוץ דק
  • 4 כפות עלי אורגנו טריים קצוצים (ללא הגבעול)
  • 1/2 כף זעתר
  • 3/4 כוס קוואקר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • תרסיס שמן
להגשה:
  • לאבנה "פיראוס"
  • צ'ילי גרוס
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את מדליוני התרד וסוחטים היטב מנוזלים

  • 02.

    מעבירים לקערה עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב למסה אחידה

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב

  • 04.

    יוצרים קציצות בעזרת הידיים ומשטחים מעט, מניחים על התבנית ומרססים מעל בתרסיס שמן.

  • 05.

    אופים ב-200 מעלות כ-25 דקות עד להשחמה והתייצבות

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מניחים לאבנה על צלחת הגשה שטוחה, מפזרים מעל צ'ילי גרוס ושמן זית ומניחים מעל את הקציצות

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.