קערת בודהה עם קינואה, טופו ודברים טובים | השף הלבן

קערת בודהה – ארוחה טבעונית בקערה: קינואה, קוביות טופו צלוי במרינדה, כרוב סגול, מנגו, אדממה

בצדק הפכה קערת בודהה ללהיט רשתות: היא יפהפיה, מגוונת, מכינים אותה בכלום זמן ויש ארוחה מעולה.

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קערת בודהה - ארוחה טבעונית בקערה: קינואה, קוביות טופו צלוי במרינדה, כרוב סגול, מנגו, אדממה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

  • 1/2 כוס קינואה
  • מלח, פלפל
  • 1/2 טופו תנובה פיקנטי, חתוך לקוביות
  • 1/2 טופו תנובה טבעי, חתוך לקוביות
  • 1/2 טופו תנובה עם בזיליקום, חתוך לקוביות
  • 1/4 כרוב סגול פרוס דק
  • 1 כוס פולי אדממה "סנפרוסט"
  • 1 מנגו קלוף ופרוס
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 3 שיני שום
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית שמן שומשום
  • להגשה: שומשום שחור (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הקינואה בשפע מים רותחים מומלחים כ 20 דקות עד שהיא רכה ומכל גרגר יוצאת טבעת לבנה. מסננים ומצננים מעט.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 02.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב וטוחנים לרוטב חלק. מערבבים 3 כפות ממנו עם הטופו. מחממים מחבת וצורבים את הקוביות מכל הצדדים.

  • 03.

    שמים בכל קערה מחצית מהמרכיבים: קינואה, טופו, כרוב סגול, אדממה, מנגו, מזלפים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.