פסטת קיץ ללא בישול עם טופו, עגבניות וזיתים | השף הלבן

פסטת קיץ ללא בישול עם טופו, עגבניות וזיתים

מתכון לפסטה קייצית נפלאה! סוד קסמה של מנת הפסטה הנהדרת הזו הוא בחיתוך קטן-קטן של המרכיבים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם טופו עגבינות וזיתים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל2-3:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "תנובה", חתוך לקוביות קטנטנות או מגורר גס
  • 4-5 שיני שום קצוצות דק דק
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • מלח, פלפל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כוסות עגבניות שרי בצבעים שונים חתוכות לרבעים
  • 1/2 כוס זיתים מגולענים קצוצים דק
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה טופו, שום, חומץ, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן זית. מערבבים ומשהים 10-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מצרפים את שאר המרכיבים כולל הפסטה, מערבבים, מוסיפים שמן זית ומלח ופלפל לפי הצורך, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)