פסטת קיץ ללא בישול עם טופו, עגבניות וזיתים
מתכון לפסטה קייצית נפלאה! סוד קסמה של מנת הפסטה הנהדרת הזו הוא בחיתוך קטן-קטן של המרכיבים
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל2-3:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "תנובה", חתוך לקוביות קטנטנות או מגורר גס
- 4-5 שיני שום קצוצות דק דק
- 2 כפות חומץ תפוחים
- מלח, פלפל
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כוסות עגבניות שרי בצבעים שונים חתוכות לרבעים
- 1/2 כוס זיתים מגולענים קצוצים דק
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
- 250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה טופו, שום, חומץ, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן זית. מערבבים ומשהים 10-15 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מצרפים את שאר המרכיבים כולל הפסטה, מערבבים, מוסיפים שמן זית ומלח ופלפל לפי הצורך, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים