שניצלוני תירס-טופו טבעוניים שילדים אוהבים | השף הלבן

נגאטס תירס-טופו טבעוניים

שניצלונים הם פתרון נפלא לקחת את האוכל לפיקניק או לים ואפילו לתת לילדים להיות שפים ליום אחד. קבלו את הגרסה הטבעונית לאחד מלהיטי הילדים

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שניצלוני טופו עם תירס
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 10-14:

  • 1 חבילת טופו טבעי "תנובה"
  • 1 פחית שימורים תירס
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • 4 כפות פירורי לחם
לציפוי:
  • 1 כוס פירורי לחם
  • ספריי שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל– 190 מעלות בתוכנית גריל.

  • 02.

        במעבד מזון שמים טופו, 1/2 פחית שימורי תירס, סויה, מלח, פלפל וטוחנים לאיחוד.

  • 03.

        מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים פירורי לחם ו1/2 פחית שימורי תירס ומערבבים.

  • 04.

        יוצרים בעזרת הידיים צורות שניצלים מהתערובת ומצפים בעדינות בפירורי לחם. אם קשה לעבוד עם התערובת מעבירים למקרר להתייצבות כחצי שעה.

  • 05.

        מניחים את השניצלונים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 06.

        מרססים היטב את השניצלים מכל הצדדים ואופים כ 20-25 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.