מנת טופו בתבנית אחת | השף הלבן

מנת טופו בתבנית אחת

מגש מלא בירקות טעימים ומשולשי טופו של תנובה ALTERNATIVE מוגש בקערה עם ים של טחינה

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טופו בתבנית אחת
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל3-4 מנות:

מצרכים:
  • חבילת טופו בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
  • 1 תפוח אדמה/קולורבי חתוך לקוביות
  • 1 פלפל גמבה אדום חתוך לקוביות
  • 5-6 מקלות אספרגוס
  • 10 פטריות טריות חצויות
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח/פלפל שחור
לטחינה המתובלת:
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס מים קרים
  • כף פסטו
  • כפית פלפל צ'ומה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח/פלפל שחור
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20/30

הוראות הכנה:

  • 01.

    מייבשים היטב את הטופו וחותכים לקוביות או משולשים.

  • 02.

    בתבנית, מפזרים את כל הירקות, מפזרים טופו ומתבלים במלח/פלפל שחור.

  • 03.

    מדליקים את התנור על 200 מעלות ומכניסים לאפיה כ-25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    מוציאים מתהנור, מגישים מיד מעל תוספת לבחירה עם מלא טחינה דלילה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)