מנת טופו בתבנית אחת
מגש מלא בירקות טעימים ומשולשי טופו של תנובה ALTERNATIVE מוגש בקערה עם ים של טחינה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
המרכיבים ל3-4 מנות:
מצרכים:
- חבילת טופו בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE
- 1 תפוח אדמה/קולורבי חתוך לקוביות
- 1 פלפל גמבה אדום חתוך לקוביות
- 5-6 מקלות אספרגוס
- 10 פטריות טריות חצויות
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות
- 3 כפות שמן זית
- מלח/פלפל שחור
לטחינה המתובלת:
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- 1/2 כוס מים קרים
- כף פסטו
- כפית פלפל צ'ומה
- מיץ מחצי לימון
- מלח/פלפל שחור
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20/30
הוראות הכנה:
-
01.
מייבשים היטב את הטופו וחותכים לקוביות או משולשים.
-
02.
בתבנית, מפזרים את כל הירקות, מפזרים טופו ומתבלים במלח/פלפל שחור.
-
03.
מדליקים את התנור על 200 מעלות ומכניסים לאפיה כ-25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
טיימר מופעל
-
04.
מוציאים מתהנור, מגישים מיד מעל תוספת לבחירה עם מלא טחינה דלילה מעל.
הכנת? כאן מדרגים