פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ארטישוק ופלפלים צבעוניים
מתכון מנצח, קל וטעים! רק 6 מצרכים ו-10 דקות עבודה למנת דג נהדרת לכל המשפחה.
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל8:
- פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
- צנצנת ארטישוק א-לה רומנה, 500 גרם
- 1 פלפל אדום פרוס לפרוסות
- 1 פלפל כתום פרוס לפרוסות
- 1 פלפל צהוב פרוס לפרוסות
- 5 כפות רוטב צ׳ילי מתוק, "אוליביה"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
-
02.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.
-
03.
בעזרת כף או מברשת מורחים 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק על פילה הסלמון.
-
04.
בקערה מערבבים היטב את פרוסות הפלפלים עם 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק.
-
05.
מניחים את הפלפלים לצד הפילה ומעליהם מסדרים את פלחי הארטישוק.
-
06.
אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה. מגישים חם בתום האפייה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים