מתכון טרטר דג סלמון ואבוקדו עם יוגורט | השף הלבן

טרטר דג סלמון ואבוקדו עם יוגורט בליווי רוטב לימון ונבטי צנונית

מנת פתיחה יפיפיה ומיוחדת להגשה באירועי בופה, ובכל סוג של חגיגה

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טרטר דג סלמון ואבוקדו עם יוגורט בליווי רוטב לימון ונבטי צנונית

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 400 גרם פילה דג סלמון
  • ½ ק"ג אבוקדו
  • 2 יח' גביע יוגורט 1.5% שומן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 פלפל לבן
  • ½ כוס מיץ לימון
  • 4 כפות שמן זית
לרוטב
  • 2 יח' לימון
  • 1 כפית שום קצוץ
  • כף פטרוזליה קצוצה
  • 2 יח' מלפפון כבוש קצוץ
  • 1 יח' גמבה קצוצה
  • 4 כפות שמן זית
  • ¼ כפית מלח
  • קורט פלפל לבן
  • צרור נבטי צנונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את האבוקדו וקוצצים אותו דק, מתבלים אותו במעט מיץ לימון שמן זית מלח ופלפל.

  • 02.

    את פילה דג הסלמון קוצצים דק ומתבלים אותו במעט מיץ לימון שמן זית מלח ופלפל.

  • 03.

    מערבבים את היוגרט עם מעט מלח, פלפל ושמן זית.

  • 04.

    את חומרי הרוטב מערבבים למעט נבטי הצנונית. סידור המנה מסדרים בכוס מרטני או כוס שרי את טרטר הסלמון בתחתית הכוס, מעליו את טרטר האבוקדו ומלמעלה את היוגורט. בכלי בניפרד שמים את הרוטב ולידו את נבטי הצנונית.

הכנת? כאן מדרגים
(99)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.