חריימה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

חריימה

אין כמו הדג של יום שישי עם חלה בצד! קבלו את המתכון הקלאסי שלנו לחריימה פיקנטי שימלא את המטבח בניחוחות של בישולים ביום שישי

מאת: נטע ליבנה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חריימה
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 6-8 שיני שום קלופות וקצוצות דק
  • ½ -1 פלפל חריף פרוס דק
  • 3 כפות פפריקה מרוקאית בשמן
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית קימל טחון
  • ¾ כף שטוחה מלח
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות
  • 1 כוס מים
  • 4 פילה אמנון קפוא "דגי תנובה" מופשרים על פי הוראות היצרן
  • 1 לימון 
  • 1/2 צרור כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בסיר רחב שמן, שום, פלפל פרוס, פפריקה, כמון, קימל ומלח.

  • 02.

    מניחים את הסיר על האש ומחממים תוך כדי בחישה מתמדת.

  • 03.

    מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ומים ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    סוחטים על הדגים מעט מיץ לימון.

  • 05.

    מוסיפים את הדגים, מכסים ברוטב ומוסיפים וכוסברה קצוצה.

  • 06.

    מכסים ומבשלים עוד 15 דקות. מגישים חם עם חלה

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.