רצועות עוף בצ'ילי מתוק עם אטריות אורז, ברוקולי ואבוקדו | השף הלבן

רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק עם אטריות אורז, ברוקולי ואבוקדו

ארוחה עם טוויסט! גם מנה פשוטה מאד להכנה וגם עשירה בחלבון המגיע מרצועות העוף ושומן בריא של אבוקדו

מאת: אינס שילת ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק עם אטריות אורז, ברוקולי ואבוקדו
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3-4:

  • 450 גרם רצועות עוף
  • צ'ילי מתוק
  • 1 חבילת אטריות אורז/שעועית דקות
  • 2 אבוקדו פרוס דק
  • 2 כוסות ברוקולי "סנפרוסט", מוכנים לפי ההוראות על האריזה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף שמן שומשום/זית
  • 2 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
להגשה (לא חובה):
  • 2 כפיות שומשום
  • לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את האטריות עם מים רותחים עד שהן מתרככות.

  • 02.

    במחבת מניחים כף שמן, מוסיפים רצועות עוף, צ'ילי מתוק, בצל ירוק ו2 כוסות ברוקולי.

  • 03.

    מקפיצים כ-4 דקות.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 04.

    לאחר מכן מוסיפים טריאקי, מלח ופלפל ומקפיצים כ-3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 05.

    הגשה: מניחים בצלחות רחבות ועמוקות את האטריות לאחר סינון המים, לצידן את הירקות, רצועות חזה העוף והאבוקדו הפרוס ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.