רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק עם אטריות אורז, ברוקולי ואבוקדו
ארוחה עם טוויסט! גם מנה פשוטה מאד להכנה וגם עשירה בחלבון המגיע מרצועות העוף ושומן בריא של אבוקדו
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
צילום: אמיר מנחם
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3-4:
- 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף"
- 1 חבילת אטריות אורז/שעועית דקות
- 2 אבוקדו פרוס דק
- 2 כוסות מיני ברוקולי "סנפרוסט", מוכנים לפי ההוראות על האריזה
- 3 כפות רוטב טריאקי "אוליביה"
- 1 כף שמן שומשום/זית
- 2 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
להגשה (לא חובה):
- 2 כפיות שומשום
- לימון
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מניחים את האטריות עם מים רותחים עד שהן מתרככות.
-
02.
במחבת מניחים כף שמן, רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק, בצל ירוק ומיני ברוקולי.
-
03.
מקפיצים כ- 4 דקות. לאחר מכן מוסיפים טריאקי, מלח ופלפל ומקפיצים כ-3 דקות נוספות.הגשה:מניחים בצלחות רחבות ועמוקות את האטריות לאחר סינון המים, לצידן את הירקות, רצועות חזה העוף והאבוקדו הפרוס ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים