מתכון רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות | השף הלבן

רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות

ארוחת צהריים נפלאה ובריאה המשלבת רצועות עוף מוקפצות עם ירקות

מאת: מירב מלמד
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות
צילום: מירב מלמד עיצוב: מירב מלמד

המרכיבים ל4:

  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות דקות, "עוף תנובה"
  • שמן זית לטיגון קל
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • 4 שיני שום
  • 600 גרם דלעת, חתוכה לקוביות קטנות של ס"מ
  • 2-3 גזרים
  • כוס מיני ברוקולי של "סנפרוסט"
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • מלח פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת על אש גדולה

  • 02.

    חותכים את כל הירקות (למעט הברוקולי והדלעת) לרצועות דקות.

  • 03.

    לחצי כוס מים מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל, כמון, כרכום, פפריקה מתוקה. שופכים לסיר ומטגנים את רצועות העוף יחד עם עשבי התיבול.

  • 04.

    מטגנים היטב את כל הירקות לפי הסדר הבא- שום, גזר, דלעת, פטריות ולבסוף את הברוקולי עד להשחמה מלאה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)