רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים | השף הלבן

רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים

טיפ השף: ניתן להמיר את נתח הכף בשייטל או צ'אך.

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים
  • 2 ק"ג נתח כף טרי "אדום אדום"
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 2 ענפי טימין
  • 4 כפות שמן זית
לציפוי:
  • סילאן תמרים
  • 250 גר' פיסטוק קלוף שלם טחון גס

הוראות הכנה:

  • 01.

  • 02.

    משמנים את הנתח ומתבלים במלח ופלפל גרוס. צורבים את הנתח במחבת משני צידיו עד להשחמה, ממשיכים בצלייה כשעה בתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.

  • 03.

    לאחר הצלייה ממתינים מספר דקות, מורחים בעזרת מבשרת את הנתח בסילאן תמרים, מניחים את הפיסטוק הטחון בצלחת רחבה ומגלגלים את הנתח לכיסוי.

  • 04.

    פורסים ומגישים בלווית טנזניה או אגוזים בסילאןטיפ השף:ניתן להמיר את נתח הכף בשייטל או צ'אך.

הכנת? כאן מדרגים
(0)