ראפ בריאות עם חסה, מנגו, חזה עוף וירקות
מתכון קל, מהיר ובריא לארוחת הצהריים! ראפ שמורכב מחסה, חזה עוף וירקות בשילוב של מנגו שלא תאמינו כמה טוב הוא מתחבר עם שאר הטעמים
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 3-4 מנות:
- 300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/2 שקית מנגו מוקפא "סנפרוסט"
- 1/3 כוס בוטנים קלופים וקלויים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 2 כפות סויה
- עלי חסה קטנים – לבבות חסה
- 1 מלפפון טרי חתוך לקוביות קטנות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
גודל תבנית: מחבת
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת מניחים שמן שומשום, שום וקוביות חזה עוף. מערבבים ומטגנים כ- 6 דקות, מוסיפים מנגו, מלח, צ'ילי וסויה. מערבבים כ- 5 דקות נוספות ומצננים מעט.
טיימר מופעל
-
02.
מסננים את כל המסה ומערבבים עם הגמבה והמלפפון.
-
03.
מניחים בתוך לבבות חסה ומפזרים כוסברה ובוטנים מעל. מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים