מתכון קציצות בקר עם תירס וכוסברה | השף הלבן

קציצות בקר עם תירס וכוסברה

קציצות בקר עם תירס וכוסברה

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בקר עם תירס וכוסברה

המרכיבים ל20:

  • ק”ג בשר בקר טחון
  • 1/2 קופסא תירס גרעינים מסוננת
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פרורי לחם
לרוטב:
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות גדולה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף אבקת מרק טעם עוף
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המרכיבים לקציצות ומניחים בצד

  • 02.

    בסיר יוצקים את העגבניות, המים ומוסיפים את אבקת המרק והכוסברה.

  • 03.

    מביאים לרתיחה ומוסיפים את הסוכר.

  • 04.

    בעזרת ידיים רטובות יוצרים את הקציצות ומכניסים לרוטב הרותח

  • 05.

    מבשלים כ- 30 דקות על אש נמוכה עד שהקציצות מוכנות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מגישים עם אורז לבן.

הכנת? כאן מדרגים
(99)