מתכון קבב מזרחי על הגריל או במחבת | השף הלבן

קבב מזרחי על הגריל או במחבת

על הגריל או במחבת: קבב בתיבול מזרחי בצ'יק צ'ק

מאת: טל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קבב מזרחי על הגריל או במחבת

המרכיבים ל 5-6 מנות:

  • 250 גרם בשר הודו טחון
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 3 תיבוליות בסגנון מזרחי
  • 1/4 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוסיפים את התיבוליות למים הרותחים, מערבבים היטב עד להמסתן.

  • 02.

    מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים את תערובת התיבוליות ומערבבים. נותנים לתערובת לעמוד שעה.

  • 03.

    מייצרים קציצות קטנות ומטגנים במחבת או צולים על הגריל.

הכנת? כאן מדרגים
(172)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.