קבב מזרחי על הגריל או במחבת
על הגריל או במחבת: קבב בתיבול מזרחי בצ'יק צ'ק
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5-6 מנות:
- 250 גרם בשר הודו טחון
- 250 גרם בשר בקר טחון
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס בצל קצוץ
- 3 תיבוליות בסגנון מזרחי
- 1/4 כוס מים רותחים
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
מוסיפים את התיבוליות למים הרותחים, מערבבים היטב עד להמסתן.
-
02.
מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים את תערובת התיבוליות ומערבבים. נותנים לתערובת לעמוד שעה.
-
03.
מייצרים קציצות קטנות ומטגנים במחבת או צולים על הגריל.
הכנת? כאן מדרגים