פאייה עם קוביות פרגית
תבשיל פאייה טעים ומהיר הכנה שיהפוך כל ארוחת צהריים – למושלמת! בזכות לקט הפאייה של סנפרוסט, זמן ההכנה מתקצר משמעותית!
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3-4 מנות:
- 1 שקית לקט פאייה בסגנון ספרדי "סנפרוסט"
- 7 שיני שום חצויות
- 600 גרם פרגית חתוכה לקוביות
- 1 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות (ניתן להפחית כמות בהתאם לדרגת החריפות)
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כף גרגירי כוסברה יבשה כתושים
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כף פפריקה
- 1.5 כוסות מים רותחים
- 1 כוס כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר רחב ועמוק מניחים שמן זית, שום, צ'ילי ותבלינים יבשים, מטגנים לחצי דקה ומוסיפים את קוביות הפרגית ומטגנים כ- 6 דקות תוך כדי ערבוב.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את לקט הפאייה, ממשיכים לערבב ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מנמיכים להבה ומבשלים בכיסוי מלא כ- 20 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מכבים להבה ומשאירים מכוסה ל- 10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
מסירים מכסה, מערבבים ומוסיפים כוסברה
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים