פאייה עם קוביות פרגית - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פאייה עם קוביות פרגית

תבשיל פאייה טעים ומהיר הכנה שיהפוך כל ארוחת צהריים – למושלמת! בזכות לקט הפאייה של סנפרוסט, זמן ההכנה מתקצר משמעותית!

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאייה עם קוביות פרגית
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3-4 מנות:

  • 1 שקית לקט פאייה בסגנון ספרדי "סנפרוסט"
  • 7 שיני שום חצויות
  • 600 גרם פרגית חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות (ניתן להפחית כמות בהתאם לדרגת החריפות)
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כף גרגירי כוסברה יבשה כתושים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כף פפריקה
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כוס כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב ועמוק מניחים שמן זית, שום, צ'ילי ותבלינים יבשים, מטגנים לחצי דקה ומוסיפים את קוביות הפרגית ומטגנים כ- 6 דקות תוך כדי ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    מוסיפים את לקט הפאייה, ממשיכים לערבב ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מנמיכים להבה ומבשלים בכיסוי מלא כ- 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מכבים להבה ומשאירים מכוסה ל- 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מסירים מכסה, מערבבים ומוסיפים כוסברה

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)