עוף באננס ופירות יבשים – מנה מושקעת וטעימה | השף הלבן

עוף באננס ופירות יבשים

מנה מושקעת וטעימה שלא תוכלו להפסיק לאכול

מאת: ניקול הררי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף באננס ופירות יבשים

המרכיבים למנות 8:

  • 8 כרעיים של עוף
  • 4 בצלים גדולים פרוסים דק דק
  • קופסאת אננס גדול
  • פירות יבשים כ-10 יחידות מכל מין
  • 150 גרם אגוזי מלך קלויים
  • 1/4 כוס שמן סויה
  • כף גדולה של מרק עוף
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    משחימים בצל קצוץ במחבת ולאחר מכן מוסיפים את האננס עם המיץ, הפירות היבשים מרק העוף והפלפל השחור.

  • 02.

    בנייר אפיה על תבנית חד פעמית מניחים את רצועות העוף.

  • 03.

    שופכים את התערובת על העוף ומפזרים את האגוזים מעל.

  • 04.

    עוטפיםאת הכל עם עוד נייר אפיה ומכניסים לתנור לחום גבוה של 200 מעלות לשעה. לאחר מכן מנמיכים את החום ל-150, מורידים את הנייר ונותנים לעוף להשחים.

הכנת? כאן מדרגים
(76)