עוף באננס ופירות יבשים
מנה מושקעת וטעימה שלא תוכלו להפסיק לאכול
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 8:
- 8 כרעיים של עוף
- 4 בצלים גדולים פרוסים דק דק
- קופסאת אננס גדול
- פירות יבשים כ-10 יחידות מכל מין
- 150 גרם אגוזי מלך קלויים
- 1/4 כוס שמן סויה
- כף גדולה של מרק עוף
- קורט פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
משחימים בצל קצוץ במחבת ולאחר מכן מוסיפים את האננס עם המיץ, הפירות היבשים מרק העוף והפלפל השחור.
-
02.
בנייר אפיה על תבנית חד פעמית מניחים את רצועות העוף.
-
03.
שופכים את התערובת על העוף ומפזרים את האגוזים מעל.
-
04.
עוטפיםאת הכל עם עוד נייר אפיה ומכניסים לתנור לחום גבוה של 200 מעלות לשעה. לאחר מכן מנמיכים את החום ל-150, מורידים את הנייר ונותנים לעוף להשחים.
הכנת? כאן מדרגים