מתכון ספגטי בולונז של השף אבי שליסל | השף הלבן

ספגטי בולונז של השף אבי שליסל

פסטה ברוטב בשר עם עגבניות, מנת צהריים מושלמת

מאת: שף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
ספגטי בולונז של השף אבי שליסל

המרכיבים ל5 מנות:

לרוטב:
  • 1/2 ק”ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 גזרים גדולים מגורדים בפומפיה דקה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 11/2 כוס מים רותחים
  • 2 כפות אבקת מרק פרווה
  • פלפל לטעם
  • כף סוכר
  • ספגטי 1/2 ק”ג לבישול ב-5 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במעט שמן את הבצל והגזר למשך מספר דקות.

  • 02.

    מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים עם כף עץ את גוש הבשר הטחון.

  • 03.

    מוסיפים את רסק העגבניות ואבקת המרק, ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים יין אדום, מים רותחים וממשיכים בערבוב. לאחר מכן מוסיפים סוכר ופלפל לתיבול ומבשלים מספר דקות נוספות.

  • 05.

    להגשה: מניחים כמות מכובדת של ספגטי על צלחת עמוקה ומוזגים מעל את רוטב הבשר.

הכנת? כאן מדרגים
(80)