ספגטי בולונז של השף אבי שליסל
פסטה ברוטב בשר עם עגבניות, מנת צהריים מושלמת
בשרי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
לרוטב:
- 1/2 ק”ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 גזרים גדולים מגורדים בפומפיה דקה
- 3 כפות רסק עגבניות
- 1/2 כוס יין אדום
- 11/2 כוס מים רותחים
- 2 כפות אבקת מרק פרווה
- פלפל לטעם
- כף סוכר
- ספגטי 1/2 ק”ג לבישול ב-5 ליטר מים
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים במעט שמן את הבצל והגזר למשך מספר דקות.
-
02.
מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים עם כף עץ את גוש הבשר הטחון.
-
03.
מוסיפים את רסק העגבניות ואבקת המרק, ומערבבים.
-
04.
מוסיפים יין אדום, מים רותחים וממשיכים בערבוב. לאחר מכן מוסיפים סוכר ופלפל לתיבול ומבשלים מספר דקות נוספות.
-
05.
להגשה: מניחים כמות מכובדת של ספגטי על צלחת עמוקה ומוזגים מעל את רוטב הבשר.
הכנת? כאן מדרגים