נודלס עם עוף, אננס, ברוקולי וקשיו בתיבול אסייתי
מוקפץ שמכינים בזריזות ויש בו את כל המרכיבים לארוחה מלאה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 2-4:
- להגשה: חופן בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כוס אגוזי קשיו
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל קלוף חצוי ופרוס
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
- 1/2 שקית (400 גרם) ברוקולי סנפרוסט חלוט במים רותחים או 400 גרם ברוקולי מבושל 3-4 דקות 1 כף סילאן או 1 כפית דבש
- 4 כפות רוטב סויה
- 1 חבילה (400 גרם) אטריות אורז מוכנות לפי הוראות היצרן
- 3/4 כוס קוביות אננס טרי או סנפרוסט או משומר
- 1 חבילת נתחוני עוף בטעם פלפלים או אחר "טירת צבי"
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את כל מרכיבי המנה בהישג יד. מחממים מחבת עמוקה או סיר רחב וקולים את הקשיו עד שהם משחימים קלות. מוציאים לצלחת.
-
02.
מוסיפים לסיר שמן ומטגנים את הבצל והפלפל על להבה גבוהה כ 2 דקות עד שהם מתרככים מעט. מוסיפים שום, ג'ינג'ר וברוקולי ומטגנים תוך ערבוב כדקה. מוסיפים סילאן, סויה, אטריות, אננס ונתחונים ומטגנים תוך ערבוב דקה נוספת עד שהמרכיבים ספגו את טעמי התיבול.
טיימר מופעל
-
03.
בוזקים קשיו ובצל ירוק ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים