מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות | השף הלבן

מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות

מנה אסייאתית צבעונית ועשירה עם חזה עוף בציפוי עדין, ארוחה טעימה ומהירה ב-10 דקות.

מאת: אינס שילת ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל 4-5:

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 שקית (800 גרם) אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
  • מיץ מלימון טרי בינוני
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
להגשה:
  • 1/4 כוס שומשום קלוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים ווק ומוסיפים לו שמן.

  • 02.

    מקמחים את רצועות העוף ומעבירים אותן לשמן.

  • 03.

    מערבבים בעזרת כף עץ כ- 5 דקות ומוסיפים את שיני השום, קליפת הלימון ורוטבהטריאקי .

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את לקט הירקות, רוטב הצ'ילי, מיץ הלימון והמלח.

  • 05.

    מערבבים הכל כ- 6 דקות ומגישים עם שומשום קלוי מעל.

    טיימר מופעל
    00:06:00
הכנת? כאן מדרגים
(23)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.