מתכון טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים | השף הלבן

טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים

מרשים וטעים: טורטיות במילוי בשר קלות להכנה, לארוחת ערב או כשמארחים

מאת: אורטל עזרא
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים

המרכיבים ל 8 מנות אישיות:

מרכיבים:
  • חבילת טורטיות
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל אחד בינוני
  • חופן ערמונים קצוצים גס
  • כף שומשום
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • אגוזי מלף קצוצים גס
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • כפית קינמון טחון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד שהבצל נהיה שקוף

  • 02.

    במקביל מערבבים בקערה את הבשר, ערמונים, שומשום, פטרוזיליה, אגוזים, סוכר, שמן, קינמון, מלח ואת הפלפל השחור

  • 03.

     מוסיפים את התערובת למחבת עם הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהבשר מוכן

  • 04.

    מומלץ אחרי הטיגון לטחון את הבשר במעבד מזון ב2-3 פולסים קצרצרים כדי שהבשר לא יישאר גושי

  • 05.

    ממלאים את הטורטיות, סוגרים ומברישים בביצה  (אפשר לצפות בפירורי לחם לקבל מרקם קריספי)

  • 06.

    מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ל7-10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(241)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.