מתכון חזה עוף בחרדל ולימון | השף הלבן

חזה עוף בחרדל ולימון

משדרג את אורחת הצהריים

מאת: דניאל גרצמן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה עוף בחרדל ולימון

המרכיבים ל 2 מנות:

לרוטב:
  • 3 כפות חרדל
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל
  • כפית שום כתוש
לטיגון:
  • קוביות קטנות חתוכות מבצל אחד
  • קוביות קטנות חתוכות מגמבה אחת
תוספת:
  • לימון פרוס
  • בצל ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את חומרי הרוטב יחד עם חזה העוף ומניחים לחצי שעה.

  • 02.

    מחממים מחבת בשמן (דווקא ממליצה לא שמן זית), מטגנים בצל וגמבה עד שמתרככים.

  • 03.

    מוסיפים את רצועות החזה עוף וגם את הרוטב.כשרצועות העוף נראות מוכנות ומטוגנות , מוסיפים מעט מים לדלל את הרוטב ומביאים לרתיחה. בשלב זה מוסיפים גם בצל ירוק קצוץ, ופרוסות לימון.

  • 04.

    כשהרוטב סמיך והבצל הירוק קמל, זה מוכן. מומלץ מאוד עם פירה לניצול מירבי של הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(206)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.