מתכון אטריות אורז ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף | השף הלבן

אטריות אורז עם ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף

מעולם לא היה קל יותר להכין מוקפץ. מנה של מסעדה (שילדים טורפים) ב 10 דקות.

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אטריות אורז עם ברוקולי, אפונה, גזר ורצועות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1 שקית (400 גרם) אטריות אורז דקיקות, מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1/2 שקית (400 גרם) ברוקולי של סנפרוסט, מוכן לפי ההוראות על האריזה
  • 1 כוס אפונה וגזר של סנפרוסט, מוכנים לפי ההוראות על האריזה
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
לרוטב:
  • 4 כפות רוטב סויה של אוליביה
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף חמאת בוטנים טבעית (לא חובה)
  • 1 כף חומץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • להגשה: שומשום שחור או רגיל

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים

  • 02.

    בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב. מצרפים לקערה אטריות, ירקות ועוף ומערבבים. מכסים

  • 03.

    ומשהים 5 דקות לספיגת טעמים. בוזקים שומשום ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.