ריסוני סלטה - סלט פתיתים עם זוקיני, חצילים, עגבניות וצפתית | השף הלבן

ריסוני סלטה – סלט פתיתים עם זוקיני, חצילים, עגבניות וצפתית

סלט מהסוג שמהווה ארוחה מלאה עם פתיתים ירקות וגבינה צפתית. מושלם לארוז ולקחת לעבודה או לפיקניק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ריסוני סלטה - סלט פתיתים עם זוקיני, חצילים, עגבניות וצפתית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 1 זוקיני חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 חציל קטן או 1/2 חציל גדול חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ או יבש
  • מלח, פלפל
  • 2 עגבניות מגוררות גס
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 150 גרם גבינה צפתית 5% "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 1 כוס (לפני בישול) פתיתים מוכנים לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומחממים תנור ל 200 מעלות. מפזרים זוקיני וחציל בתבנית, מפזרים אורגנו, מלח, פלפל ושמן זית, מערבבים בידיים ואופים 25 דקות עד שמזהיב.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    שמים בקערה עגבניות, שום, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים. מוסיפים חציל וזוקיני קלויים, פטרוזיליה, צפתית ופתיתים. מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)