ריסוני סלטה - סלט פתיתים עם זוקיני, חצילים, עגבניות וצפתית | השף הלבן

ריסוני סלטה – סלט פתיתים עם זוקיני, חצילים, עגבניות וצפתית

סלט מהסוג שמהווה ארוחה מלאה עם פתיתים ירקות וגבינה צפתית. מושלם לארוז ולקחת לעבודה או לפיקניק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ריסוני סלטה - סלט פתיתים עם זוקיני, חצילים, עגבניות וצפתית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1 זוקיני חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 חציל קטן או 1/2 חציל גדול חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ או יבש
  • מלח, פלפל
  • 2 עגבניות מגוררות גס
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 150 גרם גבינה צפתית 5% "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 1 כוס (לפני בישול) פתיתים מוכנים לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומחממים תנור ל 200 מעלות. מפזרים זוקיני וחציל בתבנית, מפזרים אורגנו, מלח, פלפל ושמן זית, מערבבים בידיים ואופים 25 דקות עד שמזהיב.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 02.

    שמים בקערה עגבניות, שום, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים. מוסיפים חציל וזוקיני קלויים, פטרוזיליה, צפתית ופתיתים. מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.