קרפוזי סלטה - סלט אבטיח, בולגרית ונענע | השף הלבן

קרפוזי סלטה – סלט אבטיח, בולגרית ונענע

גם היוונים אוהבים את השילוב הקייצי הזה של מתוק עם מלוח: אבטיח ובולגרית ואצלם תמיד יהיה בו נענע ושמן זית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרפוזי סלטה - סלט אבטיח, בולגרית ונענע
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 4 כוסות קוביות אבטיח
  • 1 כוס קוביות בולגרית פיראוס מעודנת 16%
  • 1/2 בצל סגול קטן חצוי ופרוס דק
  • 1 מלפפון פרוס לאורכו בקולפן
  • 3 כפות נענע קצוצה דק
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 4 כפות חומץ או מיץ לימון
  • 1 כפית דבש
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערית את מרכיבי הרוטב.

  • 02.

    בצלחת הגשה עמוקה מניחים בתפזורת את כל מרכיבי הסלט, יוצקים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)