budhha bowl טבעונית בסגנון מקסיקני | השף הלבן

קערה-ארוחה (budhha bowl) טבעונית בסגנון מקסיקני

אם עוד לא נחשפתם לטרנד קערת בודהה – קערה של כל מרכיבי ארוחה טעימה ובריאה – זה זמן מצוין. הפעם לקחנו את זה לסגנון מקסיקני

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קערה-ארוחה (budhha bowl) טבעונית בסגנון מקסיקני
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל2:

  • 1 טופו "תנובה" פיקנטי מסונן מנוזלים, חתוך לקוביות
  • 1 כוס אורז אדום או בסמטי מבושל
  • 1 כוס שעועית אדומה או לבנה מבושלת
  • 1/2 כוס פלפל פרוס
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • לרוטב:
  • 1/2 אבוקדו קלוף
  • 4-5 כפות מיץ ליים או לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית צ'ילי או פלפל חריף
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 2 כפות עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את מרכיבי הרוטב במעבד מזון ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

  • 02.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הטופו מכל צדדיו עד הזהבה (לא חייבים לטגן. אפשר להוסיף לקערה כמו שהוא).

  • 03.

    מסדרים את כל המרכיבים בקערה אישית, מזלפים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)