פטטוסלטה – סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית
גרסה רעננה לסלט תפוחי אדמה בשילוב עם בולגרית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
- 5 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות
- 1/2 בצל סגול חצוי ופרוס דק
- 1 פלפל אדום קצוץ דק
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- קורט מלח, פלפל
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות מיץ לימון
- 1/2 כפית אורגנו יבש (לא הכרחי)
- 150 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים