סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית | השף הלבן

פטטוסלטה – סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית

גרסה רעננה לסלט תפוחי אדמה בשילוב עם בולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטטוסלטה - סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 5 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 בצל סגול חצוי ופרוס דק
  • 1 פלפל אדום קצוץ דק
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • קורט מלח, פלפל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית אורגנו יבש (לא הכרחי)
  • 150 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)