סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית

סלט מרענן ועשיר בדברים טעימים!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל5:

  • 5 תאנים, קרועות לרבעים
  • צרור ארוגולה, שטופה
  • 1/3 כוס עלי נענע
  • 125 גרם גבינה פטה כבשים 5% של פיראוס
  • 3-4 כפות צנוברים, קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1-2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    ערבבו את כל המרכיבים והגישו!

הכנת? כאן מדרגים
(0)