סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית

סלט מרענן ועשיר בדברים טעימים!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תאנים, ארוגולה וגבינה בולגרית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 5:

  • 5 תאנים, קרועות לרבעים
  • צרור ארוגולה, שטופה
  • 1/3 כוס עלי נענע
  • 125 גרם גבינה פטה כבשים 5% של פיראוס
  • 3-4 כפות צנוברים, קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1-2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    ערבבו את כל המרכיבים והגישו!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.