סלט שעועית עם פלפלים, כרובית ותירס | השף הלבן

סלט שעועית עם פלפלים, כרובית ותירס

תכירו את סלט הצהובים, שמורכב משעועית ופלפלים פריכים שמקפיצים במחבת יחד עם כרובית ותירס.

מאת: סנפרוסט ואתר וואלה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית עם פלפלים, כרובית ותירס
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל 6:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 1/2 שקית (300 גרם) מיני כרובית מוקפאת, סנפרוסט
  • 1/2 שקית (400 גרם) גרעיני תירס מוקפאים, סנפרוסט
  • 3 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות דקות
  • 3 כפות שמן זית
  • חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • חופן צימוקים שחורים
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • חופן צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את התירס והכרובית ומטגנים מעל להבה גבוהה 5-4 דקות.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 02.

    מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים את השעועית הצהובה ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 04.

    מוסיפים את הפטרוזיליה, הצימוקים, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.

  • 05.

    מפזרים מעל את הצנוברים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.