סלט שעועית עם פלפלים, כרובית ותירס | השף הלבן

סלט שעועית עם פלפלים, כרובית ותירס

תכירו את סלט הצהובים, שמורכב משעועית ופלפלים פריכים שמקפיצים במחבת יחד עם כרובית ותירס.

מאת: סנפרוסט ואתר וואלה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית עם פלפלים, כרובית ותירס
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל6:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
  • 1/2 שקית (300 גרם) מיני כרובית מוקפאת, סנפרוסט
  • 1/2 שקית (400 גרם) גרעיני תירס מוקפאים, סנפרוסט
  • 3 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות דקות
  • 3 כפות שמן זית
  • חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • חופן צימוקים שחורים
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • חופן צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את התירס והכרובית ומטגנים מעל להבה גבוהה 5-4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

    מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים את השעועית הצהובה ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מוסיפים את הפטרוזיליה, הצימוקים, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.

  • 05.

    מפזרים מעל את הצנוברים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)