סלט שעועית ירוקה
הסוד הוא ברוטב! אל תפספסו את סלט השעועית הטעים הזה כמנה ראשונה או כתוספת
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 שקית שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט
- 4 כפות טחינה גולמית
- 1 כפית סוכר
- ½1 כפות רוטב סויה
- זרעוני שומשום, קלויים במחבת יבשה להזהבה
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את השעועית העדינה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.
-
02.
בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.
-
03.
מעבירים את האפונה לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.
הידעת?
כל הנוגע לסלטים, החוק הוא שאף פעם לא יכול להיות לנו יותר מדי מתכונים שונים. ככל שאנחנו מכירים יותר מתכונים שונים של סלטים, כך קל ומהנה יותר להתאים את הסלט הנכון ביותר לשאר המנות בארוחה. אז אם אתם מחפשים מתכון חדש ומפתיע לסלט שיתאים במדויק גם לסעודות חגיגיות או סתם ארוחת ערב רגילה, הגעתם למקום הנכון. קבלו מתכון לסלט שעועית מפנק ומפתיע. הסוד הוא ברוטב! אל תפספסו את סלט השעועית הטעים הזה כמנה ראשונה או כתוספת.
הכנת? כאן מדרגים