סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית
סלט-ארוחה משביע,צבעוני ורענן. מתאים לקחת ליום עבודה או לפיקניק
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 1/2 כוס קינואה
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות שעועית ירוקה "סנפרוסט", מופשרת ומבושלת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
- 1/2 כוס גרגרי חומוס "סנפרוסט" מבושל לפי ההוראות שעל גבי האריזה
- 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
- 100 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
לרוטב:
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות חומץ תפוחים
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק.
-
02.
שמים את הקינואה והמלח בסיר עם שפע מים רותחים ומבשלים (כמו פסטה) כ 10 דקות עד שהקינואה רכה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
טיימר מופעל
-
03.
מצרפים לקערה את הרוטב ויתר המרכיבים למעט הגבינה ומערבבים. מוסיפים גבינה, מערבבים בעדינות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים