סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית | השף הלבן

סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית

סלט-ארוחה משביע,צבעוני ורענן. מתאים לקחת ליום עבודה או לפיקניק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 כוס קינואה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות שעועית ירוקה "סנפרוסט", מופשרת ומבושלת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 1/2 כוס גרגרי חומוס "סנפרוסט" מבושל לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 100 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
לרוטב:
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית דבש
  • 1 שן שום
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק.

  • 02.

    שמים את הקינואה והמלח בסיר עם שפע מים רותחים ומבשלים (כמו פסטה) כ 10 דקות עד שהקינואה רכה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    מצרפים לקערה את הרוטב ויתר המרכיבים למעט הגבינה ומערבבים. מוסיפים גבינה, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.