סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית | השף הלבן

סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית

סלט-ארוחה משביע,צבעוני ורענן. מתאים לקחת ליום עבודה או לפיקניק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית ירוקה, חומוס, עגבניות, קינואה ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 1/2 כוס קינואה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות שעועית ירוקה "סנפרוסט", מופשרת ומבושלת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 1/2 כוס גרגרי חומוס "סנפרוסט" מבושל לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 100 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
לרוטב:
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית דבש
  • 1 שן שום
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק.

  • 02.

    שמים את הקינואה והמלח בסיר עם שפע מים רותחים ומבשלים (כמו פסטה) כ 10 דקות עד שהקינואה רכה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מצרפים לקערה את הרוטב ויתר המרכיבים למעט הגבינה ומערבבים. מוסיפים גבינה, מערבבים בעדינות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(13)