סלט שומר, קולרבי, צנוניות, פטרוזיליה ופטה כבשים | השף הלבן

סלט שומר, קולרבי, צנוניות, פטרוזיליה ופטה כבשים

סלט חורפי של ירקות טריים, מרענן ונפלא. הצלחת הסלט תלויה בטריות הירקות ובכמות מיץ הלימון שתזלפו עליו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שומר, קולרבי, צנוניות, פטרוזיליה ופטה כבשים
  • 2 יח' שומר בינוני-גדול, טריים מאוד, מנוקים, חתוכים לרבעים ופרוסים דק
  • 3-4 יח' קולרבי קטן-בינוני, קלופים וחתוכים לגפרורים/מקלות
  • 10-12 צנוניות, שטופות, קצוות קטומים, חצויות ופרוסות דק
  • חופן פטרוזיליה, שטופה היטב, עלים בלבד
  • 150-175 גרם פטה כבשים 20% או 5% שומן פיראוס, מפוררת גס
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מיץ מ-2 לימונים גדולים
  • מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק)

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת הגשה שומר פרוס דק, קולרבי חתוך לגפרורים/מקלות, צנוניות פרוסות דק, עלי פטרוזיליה ופירורי גבינת פטה כבשים.

  • 02.

    מזלפים שמן זית ומיץ לימון, בוזקים מעט מלח, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.