מתכון סלט קישואים וגבינה בולגרית ברוזמרין | השף הלבן

סלט קישואים וגבינה בולגרית ברוזמרין

קישואים מאודים ומתובלים מעורבבים עם קוביות גבינה בולגרית, מנה ראשונה טעימה לארוחה חלבית

מאת: השף ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט קישואים וגבינה בולגרית ברוזמרין

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 קישואים בינוניים
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 2 שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 1 גביע גבינה בולגרית פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את הקישואים לאורכם, חותכים כל חצי קישוא באלכסונים מנוגדים ליצירת משולשים.

  • 02.

    מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על אש גבוהה, מוסיפים את הקישואים וצורבים כדקה לקבלת גוון זהוב.

  • 03.

    מוסיפים את הרוזמרין, הפלפל והשום. צורבים קלות למשך דקה נוספת.

  • 04.

    מצננים מעט את הקישואים בקערה.

  • 05.

    חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לקערה.

  • 06.

    מוסיפים שתי כפות שמן זית, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(57)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.