סלט קישואים וגבינה בולגרית ברוזמרין
קישואים מאודים ומתובלים מעורבבים עם קוביות גבינה בולגרית, מנה ראשונה טעימה לארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 3 קישואים בינוניים
- 6 כפות שמן זית
- 2 ענפי רוזמרין
- 2 שיני שום פרוסות
- פלפל שחור
- מלח
- 1 גביע גבינה בולגרית פיראוס
הוראות הכנה:
-
01.
חוצים את הקישואים לאורכם, חותכים כל חצי קישוא באלכסונים מנוגדים ליצירת משולשים.
-
02.
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על אש גבוהה, מוסיפים את הקישואים וצורבים כדקה לקבלת גוון זהוב.
-
03.
מוסיפים את הרוזמרין, הפלפל והשום. צורבים קלות למשך דקה נוספת.
-
04.
מצננים מעט את הקישואים בקערה.
-
05.
חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לקערה.
-
06.
מוסיפים שתי כפות שמן זית, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הכנת? כאן מדרגים