סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית

פסטה רעננה ועשירה בדברים טובים!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם ברוקולי, אפונה עדינה וגבינה בולגרית

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 450 גרם ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
  • 2.5 כפות שמן זית
  • מלח
  • 200 גרם (1/3 שקית) אפונה עדינה קפואה סנפרוסט
  • 250 גרם (1/2 חבילה) פסטה בצורת פרפרים
  • 200 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% שומן חתוכה לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    38 נקודות כל מנה,

  • 02.

    5-

  • 03.

    5 נקודות למנה | ל-4 מנות- 420 קלוריות, ל-5 מנות- 336 קלוריות

  • 04.

    מרתיחים סיר מים, כשהמים רותחים זורקים את הברוקולי לסיר, מבשלים במשך 2 דקות ללא כיסוי ומעבירים למסננת. בסיר, שכעת ריק, מחממים כף שמן זית על אש גבוהה. כשהשמן חם מחזירים את הברוקולי לסיר, מתבלים במלח, מקפיצים-מערבבים במשך חצי דקה ומסירים מן האש.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 05.

    שמים אפונה עדינה בקערה קטנה-בינונית חסינת-חום. מוסיפים מים רותחים, ממתינים דקה ומסננים. מחזירים לקערה, יוצקים שוב מים רותחים (מרתיחים מחדש בקומקום), ממתינים 2 דקות ומסננים. מערבבים עם כפית שמן זית ושמים בצד.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 06.

    מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.

  • 07.

    מוסיפים לפסטה ברוקולי ואפונה מבושלים וקוביות גבינה בולגרית. מערבבים בעדינות (אין צורך להמליח משום שהגבינה מלוחה) ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.