מתכון סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל | השף הלבן

סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל

סלט דג מלוח ברוטב שמנת חרדל עשיר ופיקנטי, נהדר להגשה לצד לחם או חלה בארוחת בוקר בשבת

מאת: בני סיידא
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 יחידות פילה מטיאס חתוכים לקטעים
  • 1 גביע שמנת 15% תנובה
  • 1 כף גדושה חרדל גרגרים
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל פרוס דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה את כל המרכיבים מערבבים ומשהים לחצי שעה. טועמים ומשפרים תיבול ומגישים עם לחם טרי.

הכנת? כאן מדרגים
(115)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.