סלט פול ירוק אביבי | השף הלבן

סלט פול ירוק אביבי

סלט עשיר ומפנק.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פול ירוק אביבי
עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 שקית (800 גרם) פול ירוק של סנפרוסט
  • 1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
  • 3 גבעולי בצל ירוק, שטופים וקצוצים דק
  • 1 שן שום, כתושה וקצוצה דק
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון
  • צרור עלי כוסברה, שטופים וקצוצים
  • חופן פיסטוקים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים דק
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מעט מלח ים, לפי הטעם (לא חובה)
  • פלפל גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 326 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה

  • 02.

    מבשלים את הפול לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי השקית. מסננים ומניחים בקערה.

  • 03.

    מוסיפים את קוביות האבוקדו, בצל ירוק קצוץ, שום וקליפת לימון ומערבבים.

  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.

  • 05.

    מפזרים מעל פיסטוקים קלויים וכוסברה ומגישים מיד. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.