סלט עגבניות שרי, מלפפוני-בייבי, גבינה צפתית וזיתי קלמטה | השף הלבן

סלט עגבניות שרי צבעוניות, מלפפוני-בייבי, גבינה צפתית וזיתי קלמטה

סלט שהוא חגיגה צבעונית רעננה וטעימה, כמה פשוט – ככה טעים.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עגבניות שרי צבעוניות, מלפפוני-בייבי, גבינה צפתית וזיתי קלמטה

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 15 יח' מלפפונים בייבי, שטופים, קצוות קטומים, חתוכים לרבעים לאורכם
  • 10 יח' עגבניות שרי ליקופן, שטופות וחצויות לאורכן
  • 10 יח' עגבניות שרי תמר או רגילות, שטופות וחצויות לאורכן
  • 10 יח' עגבניות שרי צהובות, שטופות וחצויות לאורכן
  • 15 יח' זיתי קלמטה משובחים
  • 100 גרם (1/2 חבילה) גבינה צפתית פיראוס, חתוכה לקוביות קטנות-בינוניות
  • 1-2 כפיות עלעלי זעתר או אורגנו טרי
  • שמן זית
  • מעט מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק, עדין)
  • מעט מאוד פלפל שחור גרוס גס/דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    הקפידו להשתמש בירקות טריים מאוד. אם קניתם את הירקות ביום הכנת הסלט, אין צורך לאחסנם במקרר (כי לא נעים לאכול סלט קר…)מומלץ לתבל רק רגע קט לפני ההגשה.

  • 02.

    שמים את כל הירקות בקערת הגשה, מוסיפים זיתי קלמטה, קוביות גבינה צפתית ועלעלי זעתר.

  • 03.

    מזלפים מעט שמן זית, בוזקים מעט מאוד מלח אטלנטי דק ופלפל שחור גרוס, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.