סלט עלים עם סלק וגבינת עיזים בשילוב ענבים סגולים | השף הלבן

סלט עלים עם סלק וגבינת עיזים

סלט ירוקים מרענן וקל להכנה כתוספת או כמנה ראשונה

מאת: קרן ברוך
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עלים עם סלק וגבינת עיזים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • חסה
  • עלי רוקט
  • עלי בייבי
  • גבינת עיזים
  • ענבים סגולים חתוכים לחצאים
  • סלק מבושל חתוך וקר
  • אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
  • רבע כוס שמן
  • 2 כפות חומץ הדרים
  • כף סוכר
  • כפית מיץ לימון
  • רבע כפית חרדל
  • חצי כפית דבש
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את החסה ושמים בקערה.

  • 02.

    מוסיפים את שאר העלים, הענבים, הסלק וגבינת העיזים חתוכה לפרוסות.

  • 03.

    מפזרים את אגוזי המלך למעלה ושופכים את הרוטב על הסלט.

הכנת? כאן מדרגים
(131)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.