סלט מלפפוני טעם ברוטב יוגורט עיזים | השף הלבן

סלט מלפפוני טעם ברוטב יוגורט עיזים

זהו סלט פשוט נפלא, שקשה לעמוד בפניו, והוא מושלם בימים חמים במיוחד, כשאין חשק להפעיל את התנור ולטרוח על ארוחה מורכבת.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מלפפוני טעם ברוטב יוגורט עיזים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל2-3:

  • מלפפוני טעם (מלפפונים קטנים שנמכרים באריזה), חצויים לאורך
  • 1 מיכל קטן יוגורט עזים BIO פיראוס
  • צרור עלי שמיר, מופרדים מהגבעול
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את חצאי המלפפונים על גבי צלחת הגשה שטוחה.

  • 02.

    בקערה, מניחים את היוגורט, שום קצוץ ועלי שמיר ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    יוצקים את רוטב היוגורט מעל המלפפונים ומזליפים מעל מעט שמן זית. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)