סלט מלפפוני טעם ברוטב יוגורט עיזים
זהו סלט פשוט נפלא, שקשה לעמוד בפניו, והוא מושלם בימים חמים במיוחד, כשאין חשק להפעיל את התנור ולטרוח על ארוחה מורכבת.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל2-3:
- מלפפוני טעם (מלפפונים קטנים שנמכרים באריזה), חצויים לאורך
- 1 מיכל קטן יוגורט עזים BIO פיראוס
- צרור עלי שמיר, מופרדים מהגבעול
- 2 שיני שום, קצוצות דק
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מסדרים את חצאי המלפפונים על גבי צלחת הגשה שטוחה.
-
02.
בקערה, מניחים את היוגורט, שום קצוץ ועלי שמיר ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
-
03.
יוצקים את רוטב היוגורט מעל המלפפונים ומזליפים מעל מעט שמן זית. מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים