סלט כרוב, תירס ועוף
סלט סגול-צהוב טעים להפליא
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4:
- 1/2 כוס כרוב סגול פרוס דק
- 1/2 כוס כרוב לבן פרוס דק
- 1 כוס גרעיני תירס סנפרוסט חלוטים במים רותחים
- 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1 חבילת נתחוני עוף בטעם פלפלים או טעם אחר "טירת צבי"
לרוטב:
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית דבש
- 1/2 כפית אבקת קארי (לא הכרחי)
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בצנצנת בעלת מכסה מתברג את מרכיבי הרוטב ומשקשקים היטב.
-
02.
שמים את מרכיבי הסלט בקערה, יוצקים רוטב, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים