סלט כרוב, תירס ועוף | השף הלבן

סלט כרוב, תירס ועוף

סלט סגול-צהוב טעים להפליא

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט כרוב, תירס ועוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 כוס כרוב סגול פרוס דק
  • 1/2 כוס כרוב לבן פרוס דק
  • 1 כוס גרעיני תירס סנפרוסט חלוטים במים רותחים
  • 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 חבילת נתחוני עוף בטעם פלפלים או טעם אחר "טירת צבי"
לרוטב:
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית דבש
  • 1/2 כפית אבקת קארי (לא הכרחי)
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בצנצנת בעלת מכסה מתברג את מרכיבי הרוטב ומשקשקים היטב.

  • 02.

    שמים את מרכיבי הסלט בקערה, יוצקים רוטב, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.