סלט חסה עם גזר, פלפל, מנגו וגבינת מנצ'גו
סלט רענן שמקבל שדרוג אלגנטי בזכות גבינת המנצ'גו. מומלץ להכין כמות כפולה של רוטב שישמש אתכם לשלל סלטים וכמרינדה מצויינת לתבשילים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4-6:
- 2 לבבות חסה נקיות מפרדות לעלים גדולים קרועים לפיסות
- 1 גזר קלוף פרוס דק בעזרת קולפן
- 1 פלפל אדום מגולען חתוך לרצועות דקות
- 1 מנגו בשל ומוצק קלוף ופרוס דק בקולפן
- 50 גרם גבינת מנצ'גו "תנובה"
לרוטב:
- 1/4 כוס חומץ תפוחים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית דבש
- 2 שיני שום
- 1 כפית חרדל
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את מרכיבי הרוטב בבלנדר וטוחנים לרוטב חלק.
-
02.
מעבירים את החסה, גזר, פלפל ומנגו לקערה
-
03.
יוצקים מהרוטב ומערבבים
-
04.
בעזרת קולפן פורסים מהגבינה על הסלט ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים