סלט חם של קישואים וגבינת חמד | השף הלבן

סלט חם של קישואים צרובים עם קוביות גבינת חמד וזיתי קלמטה

קוביות פריכות של קישואים וזוקיני, גבינת חמד שנמסה בחום -וזיתי קלמטה טעימים; שלושה מרכיבים בלבד, הכנה פשוטה וקלה – ויש לכם סלט חם משגע!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט חם של קישואים צרובים עם קוביות גבינת חמד וזיתי קלמטה

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 8 קישואים קטנים-בינוניים, שטופים היטב
  • 3 זוקיני בינוניים-גדולים, שטופים היטב
  • שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס גס
  • 1 חב' (250 גרם) גבינת חמד או חמד לייט 5% "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 1 כוס זיתים מזן קלמטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-210 מעלות ומרפדים תבנית תנור שטוחה בשני ניירות אפייה.

  • 02.

    חותכים קישואים וזוקיני לקוביות בגודל בינוני, לא קטנות מדי ולא גדולות מדי, שיהיו נוחות לאכילה. שמים בתבנית, מזלפים 2-3 כפות שמן זית, בוזקים מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס גס ומערבבים בעדינות.

  • 03.

    כשהתנור חם, מכניסים את התבנית ואופים במשך 25-30 דקות או עד להופעת סימני צריבה יפים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מוציאים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את קוביות הגבינה והזיתים, מערבבים בעדינות, מזלפים כף שמן זית ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.