סלט חם של ירקות צלויים ופרובטו עיזים | השף הלבן

סלט חם של ירקות צלויים ופרובטו עיזים

גבינת פרובטו משתלבת נפלא עם ירקות צלויים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חם של ירקות צלויים ופרובטו עיזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 2 זוקיני חתוכים לקוביות של 2 סמ"ר
  • 1 בצל סגול פרוס לפלחים
  • 2 פלפלים חתוכים לרבעים ללא גבעול וגרעינים
  • 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות של 1.5 סמ"ר
  • מלח, פלפל
  • 2 כפיות עלי תימין
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות אורגנו טרי קצוץ דק או בזיליקום קצוץ דק
  • 150 גרם גבינת פרובטו עיזים "תנובה", חתוכה לקוביות של 1.5 סמ"ר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים את הירקות החתוכים בתבנית ובוזקים עליהם מלח, פלפל ותימין. מזלפים 2 כפות שמן זית ומערבבים. אופים כ 25 דקות עד שכל הירקות רכים ומזהיבים. חותכים את הפלפלים לקוביות.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 02.

    מעבירים את הירקות עם יתרת שמן הזית, הבלסמי והשום לקערה ומערבבים. מוסיפים אורגנו או בזיליקום ופרובטו, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.